Vigtigt med erfarne folk i omskiftelige tider

AHT A/S Gert

Hos AHT vil vi gerne give vores kunder den bedste service og det bedste produkt til den bedste pris. For at det kan lade sig gøre, er det vigtigt, at vores team består af kompetente fagfolk.

Derfor er vi glade for at Gert er en del af AHT-holdet, da han i to årtier har beskæftiget sig med med indkøb af transmissioner og mekaniske dele. Som indkøbschef står Gert for alt, der har med forhandlinger med leverandører, som f. eks. Rossi SpA, og speditører at gøre, og gennem hans mangeårige erfaring han har et kæmpe stort kendskab til industrien.

Det betyder også, at Gert har gode forbindelser til en bred vifte af speditører, og i en tid, hvor transportpriserne stiger, er det godt at have en mand som Gert på holdet, som ved, hvordan man får den lavest mulige pris. Derudover har Gert også allerede fundet frem til nogle gode partnere, der kan hjælpe os med at lave specielle ordrer.

Tøv ikke med at tage fat i os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få de bedste vilkår i jeres næste rammeaftale.

Vi leverer mekaniske transmissioner til formålet, til tiden til prisen.