Om AHT A/S

AHT A/S er en stærk virksomhed, der er sat i verden af velkendte og anerkendte personer inden for mekanisk transmission. Med mere end 50 års erfaring tilsammen har vi et dybt kendskab til de fleste brancher og er derfor din professionelle og troværdige partner.

Anders Høyer står i spidsen for AHT, og han viderefører dermed de stolte familietraditioner, som hans farfar Svend Høyer og senere hans far Lars Høyer grundlagde i andet regi. AHT bygger videre på familieværdierne fra dengang, men nu i en anden og selvstændig virksomhed båret af begejstring for fagligheden og tilfredse kunder, medarbejdere og leverandører.

AHT er en selvstændig og uafhængig virksomhed. Vi skal derfor ikke tilpasse os direktiver fra andre men har handlefrihed til at træffe egne beslutninger. Det betyder i hverdagen, at vi er en handlekraftig samarbejdspartner, der er tæt på vores kunder og elsker at indtage rollen som problemløser.

AHT A/S

Skarpt skåret organisation

Vi har grebet en unik mulighed for at skræddersy vores organisation til en virkelighed uden tunge sagsgange og bureaukrati. Vi har skåret ind til benet og prioriteret tung faglighed og personlig service over en stor organisation og lange beslutningsprocesser. Du kan derfor forvente nærhed, fleksibilitet og tæt samarbejde med fuld fokus på dig og dine behov.

Den direkte vej til faglig sparring

Ringer du til os, møder du hverken en travl omstilling eller en irriterende båndsløjfe. Du ringer nemlig direkte til én af os, og skulle vi være optaget, vender vi tilbage så hurtigt som muligt og altid samme dag. Vi sætter en ære i at tage hånd om din forespørgsel samme dag, så du hurtigst muligt bliver afklaret om dine muligheder. Vi er her, når du har brug for os, fordi vi ved, at tid er en værdifuld ressource.

Kunden kommer først

Vores forretning er bygget op om at levere kundetilpassede- og standardkomponenter i den rette kvalitet samt at yde teknisk sparring og rådgivning i forbindelse med blandt andet dimensionering. Det har vi valgt, fordi vi ved, at den gode løsning handler om mere end bare produktet. Når du samarbejder med os, vil du opleve, at du og dine udfordringer er omdrejningshjulet for vores arbejde. Vores kunder skal ikke tilpasse sig tunge systemer. Her tilpasser systemerne sig kunden i stort og småt.

Professionelt samarbejde i verdensklasse

Vi handler ikke med hvem som helst og vores leverandører er nøje udvalgte ud fra vores mange års erfaring og indgående kendskab til industrien og kundernes behov. Vores leverandører er blandt de førende inden for deres respektive nicher, så vi kan sikre vores kunder den bedste løsning.

Vi styrker og støtter vores kunder

Når du samarbejder med os, kan du have tillid til, at et ord er et ord. Vi arbejder målrettet på at levere professionelle løsninger i ønsket kvalitet for at sikre jeres supply chain og forretning. Vi skaber altid løsninger, der matcher behovet, og vi behandler kunder ens uanset størrelse. Vores mål er fuld tilfredshed og et tæt samarbejde, der rækker ud i fremtiden.

Vi spiller med åbne kort

Transparens, åbenhed og ansvarlighed er nøglebegreber for os. I vores samarbejde står der ikke noget med småt, og du får derfor heller ingen uforudsete og ubehagelige overraskelser. Vi taler åbent og ærligt om både udfordringer og løsninger, fordi vi tror på, at gennemsigtighed er fundamentet for fælles succes.

Vi ved, hvad vi taler om

Pris og produkt har betydning, når man vælger samarbejdspartner, men vi tror på, at service og fleksibilitet er en forudsætning for succes. Hos os er priserne og produkterne naturligvis konkurrencedygtige, men ud over det, som direkte kan måles, får du kompetent rådgivning af fagpersoner, der ved, hvad de taler om. Du får teknisk support og den rigtige logistiske løsning.

Fagligt stærkt kraftcenter

AHT er ikke én indgang til det hele, ligesom vi heller ikke tror på ’one size fits all’. Vi kan ikke det hele og fokuserer derfor på det, vi ved, at vi har fuldstændigt styr på. AHT er et fagligt kraftcenter med overblik og kompetencer til at skræddersy løsninger, der matcher kundens behov. I dag og i fremtiden.

Fra lagerfokus til kundefokus

Vi har valgt ikke at have et stort lager fyldt med produkter, der venter på at komme ud i verden. Vi vender fokus fra lager til kunder og spørger ind til, hvornår du skal bruge vores løsninger. Herefter skræddersyr vi den tekniske support og logistik efter dine behov, så processen bliver effektiv og din hverdag lettere.

Kontakt os

Carsten Jakobsen

Carsten Jakobsen

Sælger

Telefon: +45 51 44 36 26
E-mail: cj@aht-as.dk

Gert Due

Gert Due

Indkøbschef

Telefon: +45 61 55 88 53
E-mail: gd@aht-as.dk

Loke Svendsen

Loke Svendsen

Ekstern sælger

Telefon: +45 23 60 06 16
E-mail: ls@aht-as.dk

Jane Ellesøe

Jane Ellesøe

Intern sælger

Telefon: +45 51 43 28 72
E-mail: je@aht-as.dk

Anders Høyer

Anders Høyer

Sælger

Telefon: +45 51 72 21 26
E-mail: ah@aht-as.dk

Kontor

Filmbyen 23, 4. sal SØ
DK 8000 Aarhus C
Danmark

Lager

C M Rasmussens Vej 5
DK 8961 Allingåbro
Danmark

+45 44 44 44 70