Vi elsker at indtage rollen som problemløser

AHT A/S transmissioner
Hos AHT prioriterer vi god personlig service rigtig højt, og vi har erfaringen til at rådgive alle typer kunder, uanset størrelse. Vi sørger for, at du får kompetent rådgivning af fagpersoner, der ved, hvad de taler om, og tager gerne en dialog med vores kunder, så vi sikrer os, at de får den rigtige løsning. Vi elsker at indtage rollen som problemløser.

Vi ved, at tid er en værdifuld ressource, og vi sætter en ære i at tage hånd om din forespørgsel samme dag, så du hurtigst muligt bliver afklaret om dine muligheder. Det betyder også, at du hverken møder en travl omstilling eller en irriterende båndsløjfe, når du ringer til os. Du ringer nemlig direkte til én af os. Skulle vi være optagede, ringer vi tilbage så hurtigt som muligt – og altid samme dag. Vi tror på, at service og fleksibilitet er en forudsætning for succes, så vi sørger for teknisk support og den rigtige logistiske løsning. Sådan bliver processen effektiv og din hverdag lettere.

AHT er et fagligt kraftcenter med overblik og kompetencer til at skræddersy løsninger, der matcher kundens behov. I dag og i fremtiden.