Rossi gear til levering hos AHT A/S

FØRSTE ROSSI GEAR TIL LEVERING HOS AHT

Hos AHT A/S har vi modtaget endnu en forsendelse med gear fra Rossi S.p.A., og de er nu klar til at blive sendt videre til vores kunde. For os er det vigtigt, at de produkter vi leverer, lever op til den højeste kvalitet. Derfor er vi glade for at kunne indgå et samarbejde med italienske Rossi S.p.A., der er en af verdens største producenter af gear og én af de få producenter, der har et komplet sortiment af alle typer gear.

Rossi S.p.A. blev grundlagt i Modena i 1953 og har siden produceret gear af højeste kvalitet til alle industrier.
Vi er i AHT stolte af, at Rossi S.p.A. har vist os den tillid at vælge os som deres forhandler. Kvalitet, innovation og teknisk kompetence har altid været Rossi S.p.A.’s kendetegn, og vi ser det derfor som en blåstempling af vores mission om at levere kundetilpassede- og standardkomponenter i den rette kvalitet til opgaven.

Som officiel forhandler af Rossi S.p.A. på det danske marked, får vi de bedste forudsætninger for at servicere vores kunder med de rette komponenter i højest kvalitet. Vi er sat i verden for at give faglig stærk rådgivning og sparring – altid med udgangspunkt i kundens behov.

Vi kan kontaktes på 44 44 44 70

Du kan læse mere om os her

Vi leverer mekaniske transmissioner til formålet, til tiden, til prisen!