Remskiver fra AHT

AHT remskiver

AHT’s kileremskiver er en gennemprøvet løsning, der bruges i en lang række forskellige applikationer.

Kileremskiver for taperlock bøsninger gør det muligt for remskiven at tilpasse akseldiameteren uden behov for yderligere bearbejdning.

Vores kileremskiver produceres i GG25, og er overfladebeskyttede og sortfosfaterede.

AHT remskiver er statisk eller dynamisk afbalancerede, afhængigt af størrelse, i henhold til Q 6, 3 eller bedre, såfremt det ønskes.

Vores kileremskiver er tilgængelige i profil SPZ, SPA, SPB og SPC for taperlock bøsninger, udboring eller fremstilling i henhold til tegning.

AHT tandremskiver er tilgængelige i standardtyperne XL, L, H, HTD 5M, 8M og 14M samt T2,5, T5 & T10 for taperlock bøsninger eller udboring.

Tandremskiverne fås i materialerne støbejern, stål og aluminium.

AHT tandremskiver kan desuden fremstilles kundespecifikt i henhold til tegning – også i rustfrit materiale.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om vores produkter eller har du brug for faglig sparring, er du altid velkommen til at kontakt os.

“Vi ser en åbning i markedet for en leverandør, der ikke blot forhandler pålidelige og effektive marine motorer, men også er fleksibel og kundeorienteret. Siden vores opstart har vores tilgang med kundens behov i fokus været en del af vores DNA og vist sin berettigelse. Derfor er det et naturligt næste skridt for os at lancere marine motorer,” siger Anders Høyer.

Anders Høyer

Altid med kunden i fokus

Kravene til marine motorer er store, og derfor er vores motorer modstandsdygtige over for korrosion, fugt og vibrationer. Vi hjælper vores kunder med marine klassifikationer, når det kræves. Vi har et stort udvalg af motorer på lager, udfører ombygninger og tilpasser dem i vores eget værksted. Dette sikrer fleksibilitet og en hurtig levering, hvis f.eks. en kunde oplever breakdown, eller specifikationerne ændrer karakter i sidste øjeblik

Loke Svendsen

Siden etableringen i 2020 har AHT forsøgt at gå sin egen vej med fokus på kunderne. Den tilgang vil virksomheden videreføre til arbejdet i den maritime branche.

AHT har prioriteret tung faglighed og personlig service over en stor organisation og lange beslutningsprocesser. Det gør os i hverdagen til en agil og handlekraftig samarbejdspartner, og vi ser et voksende behov blandt maritime kunder for den samme høje kvalitet og service, som vores traditionelle kunder har oplevet.