Rammen om de gode aftaler

Seriøs erfaring, klar kommunikation og faste arbejdsgange. Det er vores enkle opskrift på en rammeaftale, som sikrer kunderne produkter i ordentlig kvalitet til aftalt pris og til tiden. På papiret enkelt men i praksis nemmere sagt end gjort.

Når flere og flere kunder vælger at indgå rammeaftaler for et år ad gangen med os, er det fordi de oplever, at vores tætte samarbejde sparer dem for unødige udgifter og uproduktiv ‘downtime’.

“Men det kræver noget af begge parter, når kunder vælger at lægge deres lagerstyring på udvalgte produkter i vores hænder. Det kræver tillid og en løbende dialog, så vi hele tiden kan være et skridt foran og sikre, at produktionen kører uden stop,” siger Jane Ellesøe, der kan trække på 20 års erfaring i branchen.

Tager ansvar og sikrer produktionen

En rammeaftale indebærer, at kundens definerede årsforbrug ligger på lager hos AHT, kvalitetskontrolleret og klar til dag til dag-levering.  

“Vi sidder med det store overblik, og hvis vi kan se, at der er “hurtige runners”, er det vores ansvar at kontakte kunden og bestille flere af de konkrete produkter hjem, så leveringstiden ikke spænder ben for produktionen,“ forklarer Jane Ellesøe.

Hos ATH sætter medarbejderne en ære i at yde en kompetent rådgivning og en fleksibel kundeservice målrettet den enkelte kundes behov. Og det gælder både for store og små kunder.