Ordentlighed gælder i alle led

Ordentlighed gælder i alle led – fra leverandør til levering

Det gælder ikke kun for vores rullekæder, at der skal være styr på hvert eneste led. Vi lægger også vægt på ordentlighed i vores egne interne processer, så vi hurtigt og effektivt kan levere til vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor er det særligt vigtigt at have styr på lageret, som udgør det sidste led på produktets vej mod kunden.

“Jeg kender vores lager ud og ind. Vi anvender et effektivt plukkesystem, der gør ordrebehandlingen nem og effektiv,” fortæller Kjeld Møller Andersen, der har ansvaret for varerne i Vivild.

Han tilføjer, at det rummelige lager også skaber gode rammer for en god service:

“Vi udfører også modifikationer i vores eget værksted, og det ville ikke være muligt at levere tilpassede løsninger inden for gear og kæder uden den nødvendige plads.”

Vi er klar over, at nedetid i vores branche skal minimeres til enhver tid. Derfor pakker vi vores ordrer, så de er klar til at blive læsset direkte på lastbilen, når fragtfirmaet ankommer. Dette giver os mulighed for hurtigt at hjælpe vores kunder, der står i en akut situation og mangler et led i deres produktion.