Endnu en erfaren profil til AHT-holdet

Loke Svendsen er ansat som sælger hos AHT – Anders Høyer Transmissions A/S, der forhandler kæder, gear og transmissionskomponenter til industrien. Virksomheden med base i Aarhus har blot få år på bagen, men har store ambitioner om vækst.

Loke kommer med teknisk indsigt og mange års erfaring med B2B-salg til danske industrivirksomheder. Han har tidligere arbejdet med salg til industrien hos andre virksomheder og kommer senest fra en stilling hos Samson Pumps i Viborg.

Hos AHT – Anders Høyer Transmissions A/S skal Loke bruge sin store erfaring inden for salg og kundepleje til at hjælpe med at realisere det store vækstpotentiale i Danmark og på sigt i Skandinavien.

”Den mekaniske industri er innovativ, dynamisk, hård og kontant. Der forventes rigtig meget af leverandørerne, og det motiverer mig til altid at yde mit bedste, og jeg glæder mig til at møde mine samarbejdspartnere.” siger Loke Svendsen. 
 
“Vi er rigtig glade for at have fået Loke med på holdet. Med sit store gåpåmod er han en stor værditilføjelse. Han er kendt i branchen for sine kompetencer og værdier – og det gør ham til et godt match med AHT.” siger Anders Høyer.