DK’s stærkeste team til håndtering af rammeordrer

Mens år 2021 nærmer sig med hastige skridt, kan vi se tilbage på et 2020, der på næsten alle parametre har været et ikke bare unormalt, men også uforudsigeligt år. Som tingene ser ud nu tegner 2021 til at fortsætte de uforudsigelige takter.

I usikre tider er det helt afgørende med erfarne kompetencer. Derfor er vi i AHT glade for, at Jane Ellesøe er med på vores hold, da hun er vant til at håndtere langt over 200 rammeordrer og må tælles som blandt de absolut førende her i Danmark til håndtering af rammeordrer.

Når man har at gøre med produkter med 4-5 måneders leveringstid, kræver det, at man er meget fremsynet og har fingeren på pulsen i forhold til både den globale situation og kundens udvikling.

“Det kræver et konstant overblik at varetage styringen af kundens lager. Når kunden pludselig sælger både mere og hurtigere end forventet, tilpasser vi os og sikrer det rette flow,” udtaler Jane Ellesøe.

Hos AHT tager vi hånd om din rammeordre, så du kan fokusere på din forretning. Kontakt os på 44 44 44 70 for at høre nærmere eller kontakt Jane direkte på 51 43 28 72.