AHT er stolt forhandler af nyt Rossi gear

Vi er stolte af at kunne præsentere en udvidelse af Rossis iFit serie med et nyt gear ved navn iFit iO. Det nye gear er et robust og alsidigt gear, der er ideelt til en række forskellige industrier og produktioner. iFit iO er mere robust end andre gear på markedet og kan overføre op til 12% større moment end sammenlignelige modeller i samme størrelse, hvilket gør det til et af de mest effektive gear på markedet. 

En af de vigtigste fordele ved det nye Rossi iFit gear er dens kompakte plug-and-play-design. Rossi gearet er kompatibel med både motorer og transformer, hvilket betyder, at installationen er hurtig og effektiv. Rossi gearet er desuden designet til at tage mindre plads end traditionelle gear, hvilket betyder, at den kan installeres i områder, hvor pladsen er begrænset, uden at gå på kompromis med ydeevne og kvalitet. 

 iFit er også produceret i EU, hvilket sikrer, at produktet er af høj kvalitet og har en lang levetid. Denne kvalitetskontrol er en af årsagerne til, at Rossi er kendt for sin pålidelighed og høje kvalitet inden for transmissions- og gearindustrien. 

 “Vi er utroligt glade for at samarbejde med Rossi Gear og være en autoriseret forhandler af deres produkter. Vi har et mål om at imødekomme vores kunders behov og opgradere vores sortiment, og altid kunne tilbyde de bedste produkter på markedet. Det kan vi med den nye iFit fra Rossi,” siger Anders Friis Høyer fra AHT. 

Som en autoriseret forhandler af Rossis produkter er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder alle produkter fra Rossi heriblandt iFit, planetgear og industrigear. Vi er overbeviste om, at det giver vores kunder en øget fleksibilitet og ydeevne i deres produktion. Rossi er en førende producent af gear og gearmotorer, og dækker mange brancher, og det er en klar blåstempling af vores faglighed, at vi er udvalgt som autoriseret forhandler af Rossi gear i Danmark. 

 Rossi er kendt for deres høje kvalitet og pålidelighed, og som autoriseret forhandler kan vi stå inde for deres produkter og dermed tilbyde de bedste produkter, og yde den bedste service og support, til vores kunder. 

Det nye iFit iO vil indgå i vores sortiment fra tredje kvartal 2023. Kontakt os i dag for at lære mere om Rossi Gear, og hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre din virksomheds ydeevne og produktivitet.